Referenties.

Opdrachtgevers over Blom Elektrotechniek.

In de bouw ben je afhankelijk van elkaar. Alleen als je volgens planning presteert kan de ander verder. Dat vergt betrokkenheid bij het werk en de mensen die het maken. Gevoel voor onderlinge verantwoordelijkheid. Daarom kiezen opdrachtgevers al jaren voor Blom Elektrotechniek. Het werkt bewijsbaar beter.

 


JOERI KOEHOF
manager BIM bij Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.:

“Slim bouwen vergelijk ik wel eens met Lego. Je sorteert de steentjes voordat je gaat stapelen. Optimaal voorbereid bouw je efficiënt. Doordachte voorbereiding is ook de kern van werken in BIM. Met hun BIM-team is Blom een uitstekende partner.”


JOHN SCHOUTEN
adjunct-directeur BAM Woningbouw Noord West:

”Het zijn goede gesprekspartners die niet weglopen voor een probleem maar oplossingsgericht aan tafel zitten, en “afspraak is afspraak”. Met die mentaliteit passen ze ook in onze bouwteams. Bovendien zijn ze goed georganiseerd. Dat werkt!”

”Tja, waar zal ik beginnen. Blom Elektrotechniek is voor de BAM absoluut een prefered supplier. Ik ken Blom al ruim 15 jaar. In gietbouw en tunnelbouw- projecten zijn ze vanouds ijzersterk. Ze zijn gegroeid tot breed ontwikkeld bedrijf in alle facetten van de elektrotechniek, zoals elektronica, domotica en telecom. Oók in utiliteitsbouw. Het zijn goede gesprekspartners die oplossingsgericht aan tafel zitten, en “afspraak is afspraak”. Met die mentaliteit passen ze ook in onze bouwteams. Ik denk wel dat het goed is als ze zichzelf wat meer profileren, zich wat meer op de kaart zouden zetten! Dan zullen meer opdrachtgevers hun eerder betrekken in de vroege stadia van planontwikkeling. De kracht van hun kennis kan dan op het juiste moment benut worden, dat is goed voor iedereen. Project Winkel-, wijk- en wooncentrum De Banne is daar een voorbeeld van.”


ANDRE VREDENBURG
directeur E.S.T.I.D.A. interieurontwerp en fabricage:

”Oók onder hoogspanning klantvriendelijk en meedenkend. Die instelling
hebben we zeer gewaardeerd. In de laatste fase van voltooiing is er namelijk altijd iets dat wijzigt. Planningen lopen anders. Werken met Blom is gewoon top.”


NIELS DOODEMAN
algemeen directeur Heddes Bouw en Ontwikkeling te Hoorn:

”Ketenintegratie stroomlijnt samenwerking tussen opdrachtgever, aannemer en onderaannemers. Dat verkleint de faalkosten aanzienlijk. Wij bij Heddes zien ketenintegratie vooral als een mentaliteit, als een cultuur. Blom is een partner die er net zo over denkt. We brengen ketenintegratie samen in de praktijk. Met plezier en veel succes.”

 

GERTRUDE VAN DER BIJL
bedrijfsleider Bouwcombinatie Smit’s Bouwbedrijf-de Nijs V.O.F.:

”Hun flexibiliteit en snelle besluitvorming, dat werkt perfect. Die ervaring heb ik ook op andere projecten waar ik met Blom te maken heb.”


TON DE NIJS
directeur Bouwbedrijf De Nijs en Zonen bv te Warmenhuizen:

”Als je mij vraagt waarom we met Blom werken is het antwoord simpel. Het werkt goed en voelt vertrouwd. Natuurlijk kijken we ook wel eens bij anderen, enige spreiding kan nuttig zijn. Samen kunnen we heel wat aan. Project Silodam is daar een voorbeeld van.”


GERRIT WAARDENBURG
directeur Slokker Bouwgroep bv vestiging Huizen:

”Typerend voor onze samenwerking? Absoluut vertrouwen. Ik heb Blom leren kennen in mijn tijd bij Dura. Ze deden een project verdraaid goed. Dus volgden er meer. Logisch dat de relatie meeging toen ik bij Slokker Bouwgroep in Huizen kwam. We kijken naar de mensen waarmee we iets gaan maken. Prijs is belangrijk, maar niet per se allesbepalend. Perfectie in organisatie, afspraak is afspraak, dat soort dingen telt. We doen hier grote projecten, neem bijvoorbeeld project Getsewoud te Nieuw-Vennep, daarmee neem je geen risico. Als ik kijk naar onze samenwerking, is er eigenlijk geen jaar zonder Blom!”


MARIANNE VAN MEURS-SCHEFFERS
directeur Hotel CASA400:

”Echt onderscheidend, zo heb ik het werken met de mannen van Blom ervaren. Begrijp me goed, ik wil niemand tekort doen. Maar ze denken zo positief en geven het begrip samenwerking heel bijzonder inhoud.”


ROELAND ROOMER
senior projectmanager Bouwinvest:

”Bijzonder goed, zo schets ik de prestatie van Blom Elektrotechniek. Ze denken actief en constructief mee vanuit het bestek. Zo kom je tot optimale prestaties. CASA400 bewijst het opnieuw.”


FRITS DIMMERS
bedrijfsleider Smit’s Bouwbedrijf:

”Typisch een project voor Blom. Zo’n project doe je alleen met met partners waarop je blindelings kunt rekenen. Die hun zaken goed organiseren, meedenken en dóórgaan.”

© Copyright - Blom Elektrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher