Zuiderhoeven Oost

Zuiderhoeven Oost

Locatie Hoofddorp
Aannemer Thunnissen Bouw bv
Architecten Bureau070
Woningen, villabouw, appartementen, studentenhuisvesting

Natuurlijk wonen
Aan de IJweg 1255, aan de zuidelijke rand van Hoofddorp, wordt een bijzonder nieuwbouwplan gerealiseerd: Zuiderhoeven Oost. Zuiderhoeven Oost wordt een intieme woonwijk van 30 royale woningen. De wijk is gelegen tussen de  Bennebroekerweg, de IJweg  en de Nieuwe Bennebroekerweg en op steenworp afstand van de Toolenburgerplas

Duurzaam wonen met respect voor de omgeving
Op zo’n prachtige plek komen natuurlijk niet zomaar woningen. Hier ontwikkelen we woningen die passen bij het rijke verleden en met respect voor de natuur. De woningen worden uiteraard duurzaam en gasloos. De parkzone langs de Bennebroekerweg wordt voortgezet: een ecologische zone met brede watergang en meanderende groenzone met diverse speelaanleidingen voor jonge kinderen. Het ontwerp is geïnspireerd op de polder en de rijke geschiedenis van de boerderijen in de Haarlemmermeer.  Zo ontstaat er een mooi nieuwbouwproject in de stijl van een agrarisch ensemble.

Wonen in landelijke sfeer op een geliefde plek.
De woningen passen niet alleen uitstekend bij de bestaande woningen, maar ze doen het landschappelijke karakter van het dorp ook eer aan. In Zuiderhoeven Oost woont u in een landelijke en dorpse omgeving, maar met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Daar wilt u natuurlijk wonen!


© Copyright - Blom Elektrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher