Kwaliteitszorg

Transparantie, relatieve eenvoud… kenmerken van optimale kwaliteit. In voorbereiding en uitvoering. Bij woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Oók in scholing en begeleiding van medewerkers. Continu álles op elkaar afstemmen is uitgangspunt voor onze Interne KwaliteitsZorg.
Dat principe voeren we door op de bouwplaats. Streven naar perfectie in projectvoorbereiding en projectbegeleiding. Betrekken er overige bouwdisciplines bij. Het uitvoerende deel van de organisatie is essentieel. Het maakt kwaliteit en rendement meetbaar! Zo verdienen we samen onze naam als betrouwbare partner in de bouw. We zorgen dat het zo blijft, altijd!

Veelzijdig in Certificering
Certificeringen zijn voor veel opdrachtgevers essentieel. Ook illustreren certificeringen ons niveau van kennis én de organisatie. We voldoen aan stringente eisen. Het kennisniveau van medewerkers houden we continu op hoog niveau.

> BRL6000 (01 en 02) de belangrijkste certificeringen in de installatiebranche
> VCA**
> CCV-Certificatie installeren Brandmeldinstallaties versie 4.0
> Data certificeringen
> S-BB Erkend Leerbedrijf
> SEI Stichting Erkenning Installatiebedrijven
> REI Stichting SterKin


”Blom draait met weinig mensen op kantoor en toch loopt het perfect. De lijnen zijn kort, als je wat wilt weten of als er iets opeens anders moet  is een beslissing snel genomen. Dat werkt door in je team monteurs. Natuurlijk merken de monteurs óók dat er meer kan als je de zaken goed organiseert.”
Nick Sterkman, leidinggevend monteur