Per 1 mei Michel Kos Bedrijfsleider Uitvoering

Michel Kos per 1 mei 2021 bedrijfsleider uitvoering Blom Elektrotechniek BV
De benoeming van Michel Kos tot bedrijfsleider is een logische stap. Zowel voor hemzelf als voor de onderneming. Michel Kos neemt deze belangrijke rol over van Leo Nolten.

Samenloop van omstandigheden
Vorig najaar kondigde Leo aan op termijn een stap terug te doen. Michel Kos gaf omstreeks die tijd te kennen een stap naar voren te willen maken. De benoeming van Michel Kos (voorheen projectleider/werkvoorbereider grote projecten) tot bedrijfsleider is het logische gevolg. Hij staat als bedrijfsleider voor verdere ontwikkeling van deze vitale functie. Michel heeft sterke affiniteit en ervaring met de mogelijkheden van digitalisering.

Michel Kos: “Het voelt goed om juist nú deze stap te maken. Het bedrijfsleiderschap trekt mij, het is een uitdaging die ik met plezier aanga. We hebben in de bouwwereld te maken met versnelling van automatisering. Digitalisering van processen leidt constant tot technische en organisatorische veranderingen. Daarop anticiperen is een must.
De functie-overdracht is achter de schermen al langer gaande en verloopt goed. Op termijn zal ik met iedereen nader kennismaken. Ook in mijn nieuwe functie weet ik mij gesteund door een hecht ‘Blom-team’. Minstens zo plezierig is ook de absolute steun van mijn thuisfront.”

Meer over bedrijfsleider Michel Kos
1991 – start als monteur bij Blom Elektrotechniek. Groeit mee met de onderneming. Volgt regelmatig heel gericht technische- en management opleidingen. Vervult zeer uiteenlopende externe en interne functies. Michel is een fervent voetballiefhebber. Michel is getrouwd met Linda. Samen hebben ze vier kinderen: Demi (17), Jort (16) en de tweeling Britt en Jet (13). Michel is wat men noemt een echt ‘mensenmens’.


© Copyright - Blom Elektrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher