HOOFDKANTOOR ASICS:   JE KIJKT JE OGEN UIT!

HOOFDKANTOOR ASICS: JE KIJKT JE OGEN UIT!

“Hoofdaannemers leunen steeds meer op ons als specialisten. Die verantwoordelijkheid pakken wij met liefde”, vertelt Steef Vader, projectleider van Blom Elektrotechniek. “Een mooi voorbeeld is de bouw van het nieuwe Europese hoofdkantoor van ASICS in Hoofddorp. Aannemer Pleijsierbouw zocht hier de samenwerking met Blom Elektrotechniek en installatiebedrijf Roodenburg.”

“Door de krachtenbundeling met Pleijsierbouw en Roodenburg konden we op elk vlak de gewenste snelheid, kwaliteit en flexibiliteit garanderen. Het was een fijn bouwteam, met veel ruimte voor overleg. Dat was ook nodig, want het project was complex. Samen met de interieurbouwer maakten we alles gebruiksklaar, van computervloer tot audiovisuele elementen. Echt, je kijkt je ogen uit!”

Blom Onderhoud en Service – onderdeel van Blom Elektrotechniek – voert sinds 2019 voor Asics kwaliteitsbewust onderhoud, aanpassingen en updates uit. Eventuele storingen worden opgelost en elektrotechnische- en ICT-installaties laten we meegroeien met het bedrijf. Daarmee draagt Blom Elektrotechniek bij aan continuïteit, (brand)veiligheid, comfort en efficiënt gebruik.

Blom Elektrotechniek verzorgd hier onder meer de licht- en krachtinstallatie, noodstroom d.m.v. batterijopstelling, data-installatie, glasvezel, vloergoten onder computervloeren, brandmeldinstallatie, ontruiming type A, videofooninstallatie, toegangscontrole, camerabewaking, PV-installatie en slimme laadpalen.

Klik hier voor het prachtige eindresultaat en meer informatie: https://ap.lc/hRwaR


© Copyright - Blom Elektrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher