Globe Urban Cuisine in Warmenhuizen

Dé nieuwe culinaire hotspot.

Globe Urban Cuisine in Warmenhuizen maakt furore als culinaire hotspot. Het restaurant dompelt haar gasten onder in magische sferen, mede dankzij de fraaie verlichting. Blom Elektrotechniek was betrokken van ontwerp tot installatie van het lichtplan. “En we hebben alles uit het zicht weggewerkt. Een hele puzzel in dit pand!”

De eigenaren gaven het gebouw een totale metamorfose. Blom Elektrotechniek verzorgde de elektrische installaties. “Ze wilden alles aan één partij kunnen toevertrouwen, van licht- en krachtinstallatie tot beveiliging en datanetwerk”, verklaart eigenaar Arnold Blom.

Globe Urban Cuisine in Warmenhuizen
https://www.blomelektrotechniek.nl/wp-content/uploads/2024/02/1485-11.jpg

Flexibel lichtsysteem
Samen met de interieurarchitect ontwierp Blom een systeem met DALI lichtbesturing (Digital Adressable Lighting Interface). Hiermee kunnen medewerkers elke sfeer creëren die zij willen. Door helderheid, richting en kleur aan te passen bijvoorbeeld.

Harmonieus geheel
“Licht is zeer bepalend voor de sfeer”, weet Arnold. “Het pand van Globe komt nu volledig tot z’n recht. Karakteristieke elementen zijn mooi uitgelicht, zoals de plafondschilderingen, maar ook de bomen in de tuin. Het is een harmonieus geheel.”

Complimenten van gasten
Het gebouw uit 1597 kreeg de uitstraling die het waard is. Het is een van de oudste horecagelegenheden van Nederland. Elk weekend is Globe volgeboekt en elk weekend regent het complimenten over de sfeer.

globestreetfood.nl


© Copyright - Blom Elektrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher