Bedrijfsovername Schipper & Zn Electrotechniek BV

Met genoegen informeren wij u over de bedrijfsovername van Schipper & Zn Electrotechniek BV. 

Adri Schipper, eigenaar van familiebedrijf Schipper & Zn Electrotechniek BV heeft een meerderheidsaandeel verkocht aan Arnold Blom, eigenaar van het familiebedrijf Blom Elektrotechniek BV. Adri Schipper blijft tot 31 december 2020 algemeen directeur, daarna zal hij zijn werkzaamheden met name richten op de advies­- en commerciële kant van het bedrijf. De komende jaren zal Adri Schipper betrokken blijven als raadgever, inzake de algemene aansturing en het management van het bedrijf. De vestigingsplaats blijft Nieuwe-Tonge (gemeente Goeree-Overflakkee). Het bedrijf werd daar 90 jaar geleden opgericht, binnen de familie bleek geen opvolging mogelijk.

Met de overdracht aan Arnold Blom worden zowel de continuïteit, als het zelfstandig voortbestaan van het familiebedrijf Schipper & Zn Electrotechniek BV voorop gesteld. Arnold Blom treedt toe als statutair directeur en het huidige management van Schipper & Zn Electrotechniek BV blijft ongewijzigd. Er is geen sprake van enige organisatorische binding tussen Blom Elektrotechniek BV en Schipper & Zn Electrotechniek BV.

Schipper & Zn Electrotechniek BV is en blijft een solide advies- en realisatiepartner bij B&U in nieuwbouw en renovatie. Vanuit Nieuwe Tonge werkt Schipper & Zn Electrotechniek BV in een groot deel van de westelijke en zuid westelijke randstad, Zeeland en een deel van Noord Brabant. Vanuit Warmenhuizen en Beverwijk werkt Blom Elektrotechniek BV in een groot deel van de noordwestelijke randstad, Noord-Holland en een deel van Utrecht. Zo sluiten de regionale werkgebieden van beide bedrijven op elkaar aan. Uitwisseling van kennis en ervaring zal bijdragen aan het verstevigen van onze marktpositie voor zowel advies- als realisatie. Hiermee zorgen beide bedrijven ook in de toekomst een sterke, betrouwbare en professionele installateur te blijven voor opdrachtgevers, leveranciers en solide werkgever voor de medewerkers.

Onze doelstelling van deze overname is het borgen van continuïteit en kwaliteit, met de juiste zorgvuldige sturing voor beide bedrijven.
Mogelijk dat u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft, die beantwoorden we met plezier.


© Copyright - Blom Elektrotechniek | tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | advies & copy: #anjobrombacher