Je bent welkom als

Engineer-E

Als je weet wat er op de werkvloer ‘buiten’ speelt heb je als Engineer altijd een voorsprong. Je weet óók dat praktische Engineers vaak voortkomen uit de kring van slimme monteurs elektrotechniek. We hebben de voorbeelden daarvan in huis! Ze zijn vaak vanaf het eerste idee betrokken bij onze projecten.

Van idee tot realisatie: er wordt een team samengesteld. Investeerders, opdrachtgevers, architecten, bouwkundigen en andere specialisten zoals installateurs gaan aan tafel. Mensen van Blom Elektrotechniek zijn zeer gewaardeerde partners in ontwikkel- en bouwteams. Voor onze opdrachtgevers realiseren we continu onderscheidende projecten in B&U. Het betreft nieuwbouw, ombouw en renovatie, een interessante mix die het engineeringwerk nóg aantrekkelijker maakt!  Klik maar eens op ‘projecten’.

Als engineer-E

zit je bij voorkeur vanaf het prille begin aan tafel. We werken volgens de informatie- en overlegstructuur. Samen met je projectleider bekijk je het scala aan wensen en eisen van opdrachtgevers kritisch opbouwend. Schat mogelijkheden zowel financieel als commercieel in. Hebt daarbij een scherp oog voor zaken als duurzaamheid en exploitatiekosten-reductie – life cycle costs calculaties! Energiebesparing is een hot item. Je bent in staat uit een complex en uitgebreid pakket aan wensen en eisen precies díe nodige factoren te halen om essentieel zijn voor een beter ontwerp. En je deelt je kennis continu. Ook daardoor creëren we voorstellen die de balans tussen eisen, kosten en haalbaarheid in evenwicht houden. Als engineer ben je verantwoordelijk voor de juiste uitwerking van relevante project-onderdelen. De voorstellen die wij aan opdrachtgevers doen beogen we ook winstgevend te realiseren!

Nog geen ervaring?

Oók als je engineer-E wilt worden willen we je graag ontmoeten!

Als engineer-E

beschik je bij voorkeur over:

 • praktijkervaring als (aankomend) engineer E in B&U (ontwerpen, begroten, berekenen)
 • MBO niveau 3 of 4 Elektrotechniek of ervaring en kennis op tenminste dat niveau
 • honger naar kennis op jouw en ons vakgebied – alleen door continue scholing blijf je bij en kom je verder
 • innovatief vermogen
 • pro-actieve en flexibele instelling
 • zeer goede contactuele eigenschappen, zowel intern als extern, in het besef dat je een project altijd samen realiseert – van begin tot eind
 • klantgerichte instelling
 • algemene ontwerp- en beoordelingskennis op het gebied van gebouwenbeheerinstallaties  en andere multi-disciplinaire systemen (datasystemen, beveiliging BMI/CCTV, klimaatbeheersing, energiebesparing, domotica, zorg/verpleeggroep systemen, etc. etc.)
 • kennis van/ervaring met 3D BIM en natuurlijk kennis van en tekenervaring met Stabicad, Autocad en Revit 3D
 • kennis van relevante softwarepakketten zoals MS Office, Arki en Solibri.
 • kennis van *licht- en krachtinstallaties * brandmeldinstallaties * datainstallaties / beveiligingsinstallaties *ontwikkelingen en mogelijkheden van domotica
 • ambitie voor permanente educatie op relevante vakgebieden
 • rijbewijs B of BE
 • en je bent geen zogenaamde job hopper

We bieden je een Persoonlijk Ontwikkelingsplan!

We bieden en houden van stabiliteit. We bieden je dus een Persoonlijk Ontwikkelingsplan en een vaste baan. Onze slogan is…“we zorgen dat het werkt – altijd!”. Onze opdrachtgevers rekenen dus óók op jou.

Wanneer beginnen

Als we het eens worden kun je snel beginnen. En als je éérst nog een lopend project wilt afronden hebben we even geduldZo werkt dat bij Blom Elektrotechniek.

Initiatief nemen

en ná de bouwvakvakantie elkaar spreken!

Oké, je hebt vakantie. Wij ook. Maar je kunt ons wel alvast bereiken. Bijvoorbeeld zo:

Bel: +31 (0)88 392 0000
Spreek je naam en telefoonnummer in. Ondanks onze vakantie bellen we snel terug.

Mail: DvanHulzen@blomelektrotechniek.nl
Je naam en telefoonnummer zijn voldoende. Je krijgt snel een reactie.

Via dit contactformulier
Vul hieronder in en verstuur. Wij reageren snel.

“Hallo, ik ben Arnold Blom. Klik op mijn foto voor m’n korte verhaal.”

All round Blom

Blom Elektrotechniek kan élk werk in elektrotechniek en data realiseren. Alle soorten installaties. Van elke omvang. In elke moeilijkheidsgraad. Idee…kijk, klik op all round Blom.