Wij zijn projectleiders bij Blom

Kom er snel bij als

PROJECTLEIDER-E

(all round engineer/werkvoorbereider)

oriënteer je vrijblijvend en vertrouwelijk bel of mail Arnold Blom 

We bieden

De Projectleider-E die zich bij ons aansluit maakt een bijzondere stap vooruit. In grote zelfstandigheid ben je al snel verantwoordelijk voor interessante B&U projecten. Bijvoorbeeld een uniek hotel en een internationaal hoofdkantoor van een bekend sportmerk. Het werk is veelomvattend, complex en uitdagend. Net zoals onze andere projectleiders-E heb je een spilfunctie. Dus direct contact met opdrachtgevers en met onze eigen mensen op de werken. Steeds vaker zitten we al in het vroegste ontwerpstadium met alle partijen aan tafel. Je krijgt alle mogelijkheid je kennis en ervaring in te brengen. We faciliteren je met state of the art programma’s en hardware voor ontwerpen, engineering, planning en begeleiding. Oók met training en continue opleiding. De werkplekken zijn ruim, ook ons werk- en leefklimaat is aantrekkelijk. Het salaris en wat daarom heen speelt is zonder-meer goed. Interessant detail: we kennen nauwelijks personeelsverloop. Ook het ziekteverzuim is onderscheidend laag. Blom Elektrotechniek is een gezonde en sterke werkgever voor meer dan 100 medewerkers.

Lees hier het kort verhaal van Arnold Blom.

We vragen

Praktische ervaring als engineer/werkvoorbereider. Dat blijkt uit de projecten die je al hebt ‘gedaan’ en onderhanden hebt. Je kent de recente ontwikkelingen in ons vak en kijkt naar de toekomst. Je weet wat je kunt, je wilt verder en schrikt niet van complexe technische situaties. Je hebt een gezonde dosis creativiteit en bent oplossingsgericht – dat geeft je een voorsprong. Projectleiders hebben een bepaald karakter, zijn begripvol en functioneel vasthoudend, jij dus ook. Hands on mentaliteit helpt. We vragen je inzet voor flexibel samenspel tussen disciplines. Je hebt als Projectleider-E te maken met zeer uiteenlopende typen mensen. Dat vereist sociale vaardigheid, want we maken het sámen.

Méér informatie

Arnold Blom, 06 22 46 14 72 of 0226 392550
Of stuur je mail aan: ABlom@blomelektrotechniek.nl

We reageren snel!

Goed om te weten

Projectleiders –E bij Blom Elektrotechniek zijn all round engineers/werkvoorbereiders. Daarin zijn ze onderscheidend van anderen. Ook hun achtergronden zijn heel verschillend. Sommigen komen uit de praktijk van de werkvloer. Ze waren bijvoorbeeld (hoofd)monteur of werkvoorbereider en wilden verder. Volgden specifieke (HBO-MBO)opleidingen, al dan niet in deeltijd. Maar ook HTS-E kom je bij ons tegen. Allemaal hebben ze praktijkervaring opgedaan. Ze kennen de omstandigheden op de bouwplaatsen. Dat merken opdrachtgevers en, vooral, onze mensen op de bouw. Het werkt beter!

Tip

Vrijblijvend aanvragen: de KrantvanBlom. Bel Daphne: 0226 392550 of mail haar: dvanhulzen@blomelektrotechniek.nl Daphne stuurt je direct de nieuwste KrantvanBlom!

Opdrachtgevers gunnen ons de mooiste werken

Steeds meer opzienbarende werken worden aan ons uitbesteed. Prestigieus, complex, veelomvattend. Technisch en esthetisch uitdagend. Kijk maar op de site.

Blom Elektrotechniek BV werkt vanuit Warmenhuizen en Beverwijk.

We zijn vaak vanaf het eerste (ontwerp)stadium installatiepartner op aantrekkelijke projecten. Onze werkzaamheden omvatten ondermeer ontwerp, aanleg en onderhoud van * centrale energievoorzieningen, installaties voor licht en kracht * nood- en transparantverlichtingen * noodstroom * toegangscontrole * inbraakbeveiliging * CCTV * CAI * algemene omroep/muziek * intercom * brandmelding en ontruiming * CO/LPG detectie en – ontruiming * veiligheidsaarding * bliksembeveiliging * glasvezelnetwerken voor telefoon en data * speciale faciliteiten in de zorgsector. We werken momenteel met ruim 100 m/v.