Privacy verklaring, Cookies, Disclaimer

Blom Holding B.V. (vanaf hier Blom), De Camper 10, 1749 BX Warmenhuizen, Nederland (KvK nummer 37100491) en alle onder haar groep vallende entiteiten maken gebruik van deze privacyverklaring en zijn verantwoordelijk voor persoonsgegevens zoals hierin weergegeven.

Intellectueel eigendom

Alle (intellectuele eigendom) rechten op de inhoud van de internetdiensten en websites van Blom, waaronder op de programmatuur, teksten, beelden en geluiden, berusten bij Blom. Dit betekent dat het niet is toegestaan om zonder toestemming van Blom informatie van een site openbaar te maken/verveelvoudigen/bewerken.

Disclaimer

De website heeft een informatief karakter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Blom tracht de op deze sites aangeboden informatie actueel te houden. Indien desondanks verschillen bestaan tussen de hier beschikbaar gestelde gegevens en de door Blom gehanteerde cijfers en voorwaarden, dan gelden uitsluitend laatstgenoemde. Blom aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele verschillen. Aan gegevens die door downloaden vanaf deze websites zijn verkregen kunnen geen rechten worden ontleend. De vanaf de site gestuurde elektronische berichten worden door Blom zo zorgvuldig, volledig en tijdig mogelijk behandeld. We kunnen echter niet garanderen dat deze tijdig worden ontvangen en/of verwerkt. Blom aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen hiervan.

Privacy Statement

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking

Wij gebruiken gegevens van onze relaties voor administratieve doeleinden zoals het uitbrengen van offertes, overeenkomsten en facturatie. De data ondergebracht bij deze partijen worden niet door derden gebruikt en zijn beschermd. Met al deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten welke ten alle tijde opvraagbaar en inzichtelijk zijn door een mail te richten aan warmenhuizen@blomelektrotechniek.nl

Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf via de reguliere post in de vorm van De Krant van Blom waar u zich van kunt uitschrijven door een mail te sturen aan warmenhuizen@blomelektrotechniek.nl

Persoonsgegevens

Voor onze administratieve programma’s gebruiken wij de volgende persoonsgegevens: bedrijfsnaam, contactpersoon naam, adresgegevens, telefoonnummer, mobiele telefoonnummer, contact e-mailadres, contact functieomschrijving, factuur e-mailadres, website, btw nummer, kamer van koophandel nummer, bankrekening nummer, BIC code, betalingsconditie, taal.

Voor ons nieuwsbriefsysteem in de vorm van de Krant van Blom gebruiken wij de volgende persoonsgegevens: bedrijfsnaam, adresgegevens, contactpersoon naam.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens voor onze bedrijfsvoering of administratie. Dit doen we omdat dat wettelijk verplicht is. We bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk volgens de wetgeving.

Recht op inzage, rectificatie, wissen of bewerken van persoonsgegevens

Persoonsgegevens kunnen worden opgevraagd, gewijzigd of aangepast bij/door onze administratie door een mail te sturen naar warmenhuizen@blomelektrotechniek.nl

Klachtenafwikkeling

Vermoedt u misbruik van uw gegevens door ons dan kunt u dit aangeven via warmenhuizen@blomelektrotechniek.nl of te bellen met 0226-392550.  Wij trachten binnen een werkdag te reageren. Daarnaast ben u bij het vermoeden van misbruik gerechtigd om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacy

Wij zorgen voor gegevensbescherming. Onder andere door er voor te zorgen dat al onze systemen up-to-date zijn, de laatste versies draaien en te werken met een SSL verbinding. Wij gebruiken alleen noodzakelijke gegevens.

Beveiligingsmaatregelen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens heel serieus. Wij houden al onze systemen, software en beveiligingsmaatregelen up-to-date en zorgen er mede daardoor dat uw gegevens de allerhoogste mate van veiligheid genieten.

Contactgegevens Functionaris Gegevensbescherming:

Bij problemen en/of klachten omtrent uw persoonsgegevens kunt u deze richten aan warmenhuizen@blomelektrotechniek.nl t.a.v. mevrouw D. van Hulzen, telefoonnummer 0226-392550.

Categorieën van ontvangers van persoonsgegevens:

Uw persoonsgegevens kunnen worden gebruikt in administratiesystemen van externe partijen ten behoeve van noodzakelijke administratieve handelingen. De opgeslagen gegevens aldaar zijn veilig en worden niet gebruikt voor andere doeleinden. Met deze bedrijven hebben wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Deze verwerkersovereenkomsten zijn ten alle tijden op te vragen bij Blom.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser. De cookies die wij gebruiken/plaatsen zijn ter verbetering van onze services, support en algehele werking van onze website.

 

  • Functionele cookie(s): Via onze website wordt de standaard WordPress cookie geplaatst  voor een goede werking van de website. Meer informatie over de cookie is te vinden op: https://codex.wordpress.org/WordPress_Cookies
  • Statistieken cookie(s): Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Meer informatie over Google Analytics is te vinden op http://www.google.com/intl/nl/analytics/privacyoverview.html